Training

Bij Paramedisch Centrum Impact kunt u trainen ter onderhoud en opbouw van uw conditie, kracht en coordinatie.

FitControl®

Wanneer u weer sportief wil gaan bewegen na een periode met lichamelijke klachten en zoekt naar verantwoorde start. Dan kunt u bij Impact terecht voor Fitcontrol®. U traint in ons goed ingerichte trainingscentrum onder de deskundige begeleiding.

OutdoorFit®

OutdoorFit® is een vorm van sport en bewegen in de buitenlucht. Er wordt getraind onder begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingen zijn voor alle leeftijden en niveaus. Tijdens deze trainingen is er ook aandacht voor eventuele lichamelijke klachten.

ZwangerFit®

Ben je zwanger (geweest) en wil je je graag fit voelen? Dan is NVFB ZwangerFit ® dé manier om sportief actief te zijn en te blijven. ZwangerFit ® is een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn, begeleid door een fysiotherapeut.

ZwangerFit® Outdoor

Lorem ipsum dolor sit amet, eros torquent quis malesuada hac in imperdiet, quam est, ligula neque, lectus sagittis tellus. Quam nunc turpis arcu montes, urna enim fringilla elit sem est, integer quis ante diam scelerisque, tristique morbi a integer nonummy.

Meer informatie

Op deze website vindt u ook informatie over de abonnementstarieven, onze betalingsvoorwaarden, ons privacyreglement en een antwoord op veel gestelde vragen