OutdoorFit

OutdoorFit is een vorm van sport en bewegen in de buitenlucht. Er wordt getraind onder begeleiding van een fysiotherapeut. De training is in groepsverband en richt zich op het werken aan het eigen lichaam. De focus ligt op het verbeteren van de conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid.
De trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Tijdens deze trainingen wordt ook gewerkt aan eventuele lichamelijke klachten.

Buiten trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut bij PMC Impact Fysiotherapie

Voor wie is OutdoorFit bedoeld?

OutdoorFit is voor iedereen. Zowel jong als oud, met of zonder lichamelijke klachten. De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde wijze wil sporten in de buitenlucht. Ook wanneer je moeite hebt met bewegen, minder mobiel bent of graag je conditie wilt verbeteren. De training is uitermate geschikt voor mensen die denken dat ze dit niet aankunnen, omdat iedereen de oefeningen uitvoert op zijn eigen niveau.

 Wanneer is de OutdoorFit?

De OutdoorFit is gestart met twee groepen:

Bij voldoende animo zullen er meer groepen gestart gaan worden.

Wat zijn de kosten?

Voor het volgen van de OutdoorFit-trainingen kun je bij ons een abonnement afsluiten. Je kunt kiezen voor een maand-, kwartaal- of jaarabonnement. Tevens is het mogelijk om de OutdoorFit-trainingen af te wisselen met de FitControl-trainingen, welke binnen worden gegeven.

En verder...

De trainingen duren een uur. Er wordt gestart vanaf onze locatie in Seghwaert (Meeuwenveld 1). Waardevolle spullen kunnen binnen opgeborgen worden in de lockers naast de oefenzaal. We raden je aan een flesje water, een handdoek en, bij koud weer, handschoenen mee te nemen. Als je wilt deelnemen, meld je dan aan bij de centrumassistente of FitControl-begeleider. Je kunt je voor vast inschrijven, maar je kunt ook per week bepalen of je mee wilt doen.