Fysiotherapie & Training

Bewegen volgens Impact!

Heeft u problemen met bewegen? Pijn of stijfheid van spieren of gewrichten? Dan bent u voor behandeling bij PMC Impact in Zoetermeer aan het juiste adres. De fysiotherapeuten van Impact zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat en maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten. U wordt geholpen d.m.v. behandeling, advies en training. Impact heeft ervaring met behandeling van arbeidsgerelateerde klachten.

PMC Impact werkt nauw samen met huisartsen, specialisten en andere fysiotherapeuten in Zoetermeer e.o.

Impact heeft twee vestigingen in Zoetermeer. Een vestiging in de wijk Seghwaert (Zoetermeer) aan het Meeuwenveld 1 en een vestiging in de wijk Oosterheem (Zoetermeer) aan het Oosterheemplein 231 A (gezondheidscentrum Oosterheem). Er is voldoende parkeergelegenheid en beide locaties zijn goed bereikbaar met de RandstadRail.

Binnen PMC Impact hebben de fysiotherapeuten zich gespecialiseerd op alle gebieden. Daardoor kunt u bij Impact altijd terecht voor de juiste begeleiding van uw klacht. Zo bent u weer snel op de been!

U kunt bij Impact terecht voor behandeling met fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, haptonomie, lymfedrainage, groepstherapie. Trainen bij Impact is ook mogelijk in de vorm van FitControl®, OutdoorFit en ZwangerFit®. Tevens doet Impact onderzoek m.b.v. echo-diagnostiek. Impact zorgt voor u!


Uw klacht… Onze zorg!